Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65

€ 315.000 K.K
   
Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, <span>Charlotte de Bourbonstraat 65

Heerlijk licht, 2- kamer hoekappartement op de vierde en tevens bovenste verdieping in een complex aan de rand van de stad gelegen. Parkeren kan voor de deur op het eigen terrein welke is afgesloten door middel van een slagboom met afstandsbediening en er is een gemeenschappelijke tuin met barbecueplaats aan het water om heerlijk van de zon te genieten. Dit kleinschalige appartementencomplex uit 2009 heeft een prima situering ten opzichte van het centrum, theater & cultuur, scholen, openbaar vervoer en de verschillende uitvalswegen: A13 (Rotterdam en Den Haag en A4 (Amsterdam). Gelegen op slechts 250 meter van de Technische Universiteit (TU-wijk) en op korte (loop)afstand van de historische binnenstad van Delft. Het appartement is aan alle zijden voorzien van een balkon met een prachtig uitzicht naar de omgeving en het omringende groen. Dit appartement heeft qua bezonning en uitzicht een toplocatie!

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree van het gebouw, hal, gezamenlijke fietsenberging, trappenhuis en lift.

Vierde verdieping: entree van het appartement, hal, kast met wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie en opstelplaats voor de cv-ketel en separaat toilet. Badkamer voorzien van ruime douche en wastafel. Woonkamer met open keuken, welke is voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. Lichte en ruime slaapkamer. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van openslaande deuren naar het ruime balkon.

Downloadbestand