Hoek van Holland, Florine L’avenue

vanaf  € 465.000 v.o.n.
      
Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span>

6 2/1 kapwoningen Florine L’avenue Hoek van Holland.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Heerlijk wonen in de populaire kindvriendelijke nieuwbouwwijk L’avenue op loopafstand van het hoekse strand ? Dat kan in de sfeervolle 2/1 kapwoningen Florine.

Aan de Dokter Kniplaan op L’avenue wordt het kleinschalige deelplan Florine ontwikkeld. In totaal 6 2 onder 1 kap woningen en een vrijstaande woning ( reeds verkocht ). Er wordt nu gestart met de verkoop van de 2/1 kapwoningen Florine bn 1,2,4,5,6 en 7. Prijzen vanaf 465.000,- v.o.n.

De 2/1 kap woning Florine op circa 265 m2 eigen grond heeft een standaard maatvoering van 5,6 meter breed en 9,1 meter diep op de begane met standaard uitbouw +2,4 m woonkamer. De gehele kavel is 8,5 meter breed bij circa 30 meter diep. De achtertuin (circa 15 meter diep) met berging is op het westen georiënteerd en in de voortuin van 8,5m  x 5,5m kunt u 2 auto’s op eigen terrein parkeren.

Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkeuken en de tuinkant ( west ) georiënteerde woonkamer. Op de 1e etage bevinden zich 3 ruime slaapkamer en een riante badkamer. De bouwnummers 1,4 en 6 beschikken over een lengte kap ( bn 1 en 4 inclusief dakkapel ). De bouwnummers 2,5 en 7 beschikken over een dwarskap. Op de zolderetage heeft u de mogelijk voor het creëren van een 4/5 slaapkamer.

De 2/1 kap woning Florine  wordt opgeleverd met casco keuken ( standaard aansluitingen zijn aanwezig ) en met volledig compleet sanitair pakket ( aparte inloopdouche en ligbad) voor de toilet en badkamer.

De 2/1 kap woningen worden opgeleverd inclusief volwaardig meerwerkpakket bestaande uit:
Uitbouw bg 2,4 m
Buitenkraan achtergevel
Klokthermostaat woonkamer bg
Condensdrogeraansluiting ( op aparte groep ) nabij wasmachineaansluiting.
Loze leidingen in alle slaapkamers en op zolder
Luxe binnendeurenpakket
Complete badkamer/toilet.
Bouwnummer 2,5 en 7 hebben op zolder ( achterzijde ) een dakraam groot Fakro 114 x 118

De woning heeft energielabel A ,wordt voorzien van zonnecollectoren, standaard vloerverwarming op bg en 1e etage, EPC norm 0,4 en beschikt  over gasgestookte CV HR combiketel CW 4

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OGA Makelaars