OGA makelaars

Bij de verkoop van uw woning komt meer kijken dan u denkt. Het is daarom verstandig een makelaar in de arm te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Het verkooptraject bij OGA Makelaars start met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Vervolgens geven wij u een advies met betrekking tot de waarde van uw woning. In overleg met u wordt vervolgens een vraagprijs en een verkoopplan vastgesteld.

Op het moment dat wij uw woning mogen verkopen, beginnen we met het maken van een professionele presentatie van uw woning. Ook zullen wij foto’s van uw woning maken en deze tezamen met een wervende tekst op verschillende internetsites plaatsen, waaronder onze eigen site,FUNDA, jaap.nl,zoek alle huizen.nl en de huislijn.

De bezichtigingen nemen wij helemaal uit handen. De makelaar leidt de potentiële kopers rond en geeft waar nodig een toelichting. Uiteraard brengen we aan u verslag uit hoe de bezichtiging is verlopen.

Wanneer er na onderhandelingen een transactie tot stand komt, zullen wij de koopakte opstellen en deze door beide partijen laten ondertekenen. Uiteraard begeleiden we ook het traject naar de notaris. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht en dat geeft een goed gevoel!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening bij de verkoop van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op.