Hoek van Holland, Dokter Kniplaan 61

€ 525.000 v.o.n.
   
Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61

Royale, vrijstaande villa in de mooie nieuwbouwwijk L’Avenue te Hoek van Holland. De woning is gelegen aan de Dokter Kniplaan 61 met aan de tuinzijde uitzicht op het Noordlandsepad.

Deze woning dient als modelwoning (op kavel van circa 324m2) en biedt u de mogelijkheid inzicht te krijgen voor uw eigen individuele woonwensen met betrekking tot o.a. de keuken en sanitaire ruimtes. De keuken en badkamer ( sanitaire ruimtes ) zijn optioneel en kunnen als meerwerk worden aangeboden. Deze woning kan op meerdere nog beschikbare kavels in het A,B en C kwadrant worden gebouwd. Bouwperiode circa 8 tot 10 maanden na start bouw. Prijspeil 1 april 2019. Prijswijzigingen onder voorbehoud en u kunt hier aan geen rechten ontlenen.

Indeling: De begane grond is voorzien van een hal, ruim toilet met wandcloset en fontein, welke voorzien is van een antracietkleurige tegelvloer en witte wandtegels tot aan het plafond. Een glazen deur leidt naar de woonkamer. De op het westen georiënteerde woonkamer heeft twee maal dubbele openslaande deuren naar het zonnige terras. Ook de aan de straatzijde gelegen keuken beschikt over twee maal openslaande deuren.

De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een grote kast op de overloop en een luxe badkamer voorzien van ligbad, wandcloset, vaste wastafel en een handdoekenradiator. De badkamer is net als het toilet op de begane grond voorzien van een antracietkleurige tegelvloer en witte wandtegels op het plafond.

Op de tweede verdieping is eventueel een royale slaapkamer te creëren en is een separate ruimte aanwezig voor C.V.-ketel, mechanische ventilatie en wasmachine.

Downloadbestanden