Hoek van Holland, Dokter Kniplaan 61

€ 1.395 p/m excl. servicekosten
   
Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61 Hoek van Holland, <span>Dokter Kniplaan 61

Verhuurd per 1 juni 2018

Royale, vrijstaande villa in de mooie nieuwbouwwijk L’Avenue te Hoek van Holland. De woning is gelegen aan de Dokter Kniplaan 61 met aan de tuinzijde uitzicht op het Noordlandsepad.

Indeling: De begane grond is voorzien van een hal, ruim toilet met wandcloset en fontein, welke voorzien is van een antracietkleurige tegelvloer en witte wandtegels tot aan het plafond. Een glazen deur leidt naar de woonkamer. De op het westen georiënteerde woonkamer heeft twee maal dubbele openslaande deuren naar het zonnige terras. Ook de aan de straatzijde gelegen keuken beschikt over twee maal openslaande deuren.

De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een grote kast op de overloop en een luxe badkamer voorzien van ligbad, wandcloset, vaste wastafel en een handdoekenradiator. De badkamer is net als het toilet op de begane grond voorzien van een antracietkleurige tegelvloer en witte wandtegels op het plafond.

Op de tweede verdieping is eventueel een royale slaapkamer te creëren en is een separate ruimte aanwezig voor C.V.-ketel, mechanische ventilatie en wasmachine.

Downloadbestanden