Vlaardingen, Rivierzone Vlaardingen

 
      

Woningen in dit project

Nieuw Sluis Vlaardingen
In verkoop fase 4/5
Vlaardingen, <span>

Ontwikkeling Rivierzone Vlaardingen uniek wonen nabij de waterweg en het centrum.

Binnenkort in verkoop : Fase IV & V deelplan Nieuw Sluis 48 luxe eengezinswoningen.  De woningen worden uitgerust met luxe sanitair pakket, vloerverwarming. royale tuin en diverse uitbreidingsmogelijkheden. 

Vlaardingen krijgt er circa 500 woningen bij. In oktober 2017 is de eerste paal geslagen van de in totaal 355 eengezinswoningen en 155 appartementen tussen het centrum en de rivier Nieuwe Maas.

Tussen het centrum en de Galgkade ( deelplan Nieuw Sluis ) zijn zo’n 245 eengezinswoningen gepland, Behalve eengezinswoningen komen er ook zo’n 25 appartementen in het prijssegment vanaf circa € 250.000,- v.o.n in het deelplan Stationsgebied.

Doelstelling is om circa 3/4 jaar later te starten met het Schiereiland . Tussen de Waterleidingstraat, de Oosthavenkade en de rivier zijn circa 255 woningen gepland. Aan de rivier moeten dan vier woongebouwen tot circa 10 hoog komen met ongeveer 145 appartementen in het middel en duurdere segment. Op het schiereiland is verder  een wijk gepland met zo’n 110 diverse type eengezinswoningen.