Hoek van Holland, Colette 2^1 kap

Vanaf € 297.950 v.o.n.
      

Woningen in dit project

Vrijstaande kavels
losse kavels
Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span> Hoek van Holland, <span>

L’Avenue Colette fase III verkocht!

Het betreft de 12 luxe  2/1 kap woning met fenomenaal uitzicht over de unieke waterpartij van L’Avenue op kavels van circa 200 m2. Woonoppervlakte circa 130m2 en inhoud circa 400m2.

Deze luxe  2/1 kap woningen beschikken over standaard 3 slaapkamers op de 1e etage en hebben de mogelijkheid tot 4e grote slaapkamer op de zolderetage. De woning is standaard voorzien van vloerverwarming en zonnecollectoren op het dak waardoor de maandelijkse energiekosten tot een minimum zijn beperkt. De woning wordt standaard opgeleverd met een complete badkamer ( ligbad optioneel ) en toilet ( zie meerwerkdocumentatie ). De keuken zal casco worden opgeleverd voorzien van alle standaard aansluitingen.

Tevens heeft u de mogelijkheid de woning uit te breiden met diverse opties zoals uitbouw bg 1.00m, uitbouw bg 2.00m, dakterras op de uitbouw, dakramen of dakkapel op zolder. De woningen beschikken over en zonnige tuin circa 70 m2 ( circa 12 m diep ) op het Zuid-oosten waardoor de zon de gehele dag aanwezig is in uw achtertuin. Voor de avondzon kunt u genieten in uw royale voortuin van 7,2m breed en 5,5m diep met spectaculair uitzicht over de waterpartij van L’avenue.

Inschrijving via inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Prognose start bouw eind 2e kwartaal 2017 en opleveringsprognose begin 2018.

Voor het inzicht verkrijgen van uw hypotheekmogelijkheden verzoeken wij u contact op te nemen met onze hypotheekpartner Raasveld & Bennis te Monster (0174-244259 – info@raasveldbennis.nlwww.raasveldbennis.nl). De adviseurs kunnen u in een persoonlijk gesprek aangeven welke hypotheekmogelijkheden er specifiek voor uw situatie zijn. Raasveld & Bennis kunnen u van een deskundig en onafhankelijk advies voorzien. Tevens beschikken zij over zeer scherpe nieuwbouw rentetarieven en kunnen zij na een korte analyse aangeven of de hypotheek mogelijk is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectmakelaar Franklyn van den Berg, OGA Makelaars 0174 387002.