Hoek van Holland, Chainon Fase 2

 

Woningen in dit project

Duinvlinder
binnenkort in verkoop
Allègre
verkocht
Vrijstaande kavels
losse kavels
Cuvette Fase I
verkocht
Duingras
verkocht
Chainon Fase 2
verkocht
Hoek van Holland, <span>

geschakelde 2-onder-1 kapwoning Chaînon

Alle woningen zijn verkocht!

De 2/1 kapwoning Chaînon is speciaal ontworpen voor het prestigieuze project L’Avenue te Hoek van Holland.

De combinatie van een zadeldak en een lessenaarsdak geeft deze woning een bijzondere uitstalling en een beweeglijk silhouet.

De geschakelde woningen zijn 7,5 meter breed en hebben een inpandige stallingsruimte. Doordat het hoofdgebouw om de andere woning iets naar voren is gehaald tekenen de woningen zich bijna af als vrijstaande objecten. Dit effect wordt nog versterkt doordat de woningen ook nog in kleur verschillen.

Zo is de vooruitstekende woning bekleed met een onderhoudsvrije beplating in de kleur antraciet en schubsgewijs aangebracht. De naastliggende gevel is in contrast daarmee opgebouwd uit zandkleurige bakstenen, die onder het donkere gekleurde bouwdeel doorlopen.

Tezamen met de antraciete keramische dakpannen, op het zadel- en lessenaarsdak, ontstaan er heldere en krachtige kleurcontrasten, die de geschakelde woningen hun autonome uiterlijk geeft.

Ook bij de 2/1 kapwoning Chaînon zijn er diverse uitbreidmogelijkheden mogelijk. Zo kan met kiezen voor een uitbouw (1,5 m en 2,5 m) aan de woonkamer, op de eerste verdieping kunnen er 1 of 2 Velux dakramen geplaatst worden en de tweede verdieping 2e verdieping is indeelbaar tot 2 slaap-/ studeer en/of hobbykamer.

Op zoek naar een 2 onder 1 kapwoning in L’Avenue kijk dan bij Allegre plandeel III